Ett engagemang som slår det mesta

 

Hej,

Och tack för att ni visar intresse för vår fotografi. Det finns många fotografer därute att välja mellan. Alla är olika på sina vis, det är också vi. Så vi tänkte berätta lite om vad vi gör och varför vi gör det.

Det är mycket som händer under er bröllopsdag. Ni gör er i ordning, är pirriga och förväntansfulla, ser varandra i bröllopskläder för första gången, blickar som ges, tal som hålls, skratt, gråt och allting däremellan. Det är många fina minnen från en dag. Och allting vill man komma ihåg. Det är därför vi är två som fotograferar. Vi tar inte bara bilderna, vi berättar även berättelsen. Er berättelse. 

Ni är så proffsiga och gulliga!
Redan nu innan vi sett bilderna så är vi väldigt nöjda med att vi valde er som våra fotografer,
— Denise & Rickard

Vad vi gör, är att vi fångar känslan av dagen. Vi kommer så tidigt som möjligt och följer med under förberedelserna, vigsel, mottagning och den fina festen. När många fotografer erbjuder 8 timmar av tjänsten, tror vi att några av de bästa sakerna händer före och långt efter de åtta timmarna i mitten. Att bara fotografera under vigseln, knäppa några porträtt på er och sedan lämna när allt är på väg att bli intressant är ingen mening för oss. 

Från ett team till ett annat

Det är vi som är Emma & Björn. Vi är ett team, både som fotografer och partners. Vi litar på varandra till hundra procent och har gjort så sedan starten. Tillsammans fångar vi helheten av dagen, det som är nära och det som är längre ifrån. Helheten och detaljer. Vi tror på rak och ärlig kommunikation. Kanske är det därför vi uppfattas som ett gift gammalt par ibland. Vi är på samma sida. Vi hjälps åt för att föreviga er dag. Från ett team till ett annat. 

 

Vi är så rörda av de fina bilderna. Ni har verkligen lyckats till 1000!! De vi visat bilderna för har både fått tårar att rinna och gåshud
— Mimmi & Robert